Vestre Skole skal have tidsvarende gymnastikfaciliteter - Vi skal bruge DIN hjælp nu her idag!!

Oprettet den 12/09-2019

Vestre Skole's nuværende gymnastiksale er meget gamle og slidte og opfylder slet ikke kravene til vor tids undervisning i idræt - som endda er blevet et prøvefag.

Badefaciliteterne er også gamle og nedslidte og ligner desværre noget fra en badeanstalt i 50'erne.

Den forestående ombygning omfatter ikke nye faciliteter til idræt på skolen til trods for at man i mange mange år gentagne gange er blevet stillet en "opdatering" i sigte.

Vi ønsker ikke to byggeperioder, som vi ville få hvis man først om nogle år løser problemet med nedslidte idrætfaciliteter, det bør løses på en gang. Nu!

Vi ønsker din underskrift for at sende et klart og tydeligt signal til politikerne om at det er vigtigt at den nuværende renovering også skal løse vores problem med vores idrætfaciliteter. 

Hjælp os ved at underskrive denne underskriftsindsamling i felterne her ved siden af. Da det er en "ordentlig" underskriftindsamling skal du huske efterfølgende at validere din underskrift ved at godkende i den valideringsmail du får tilsendt. Din støtte er ikke registreret før du har gjort dette, så det er vigtigt (Se evt. i uønsket mail hvis den ikke dukker op).

Du må meget gerne dele denne indsamling med andre via de sociale medier.

Tak for din tid og din hjælp!

Mvh.

Skolebestyrelsen

Kommentarer

Luk