Stop ulovligt gaderæs i Langeskov

Oprettet den 17/09-2019

Vi vil gerne have dig til at skrive under, fordi vi håber at samle så mange underskrifter som muligt ind,  så vi kan søge en fond om midler til at finansere vejbump med på Røjrupvej og Indstrivej i 5550 Langeskov. 

Ved at have underskrifterne og evt. kunne få finanseret det via fond- håber vi at få godkendt en ansøgning via kommunen som giver os lov til at montere vejbump, formålet er at vi gerne vil have vores nattesøvn tilbage men også så vi kan passe på den fine by vi har. 

Samtidig med vil vi gerne have stoppet det ulovlige gaderæs så der ikke sker skade på byen og værst af alting der sker personskade. 

Følg underskriftindsamlingens udvikling

Artikel Https://www.fyens.dk/kerteminde/Nok-er-nok-Vil-stoppe-gaderaes-med-bump-i-industrikvarteret/artikel/3382405?fbclid=IwAR1aYg50Tu_7MbU9q7a4HE2fxLcFPjo7i1GKyudBTq_W_XB9lxfR7uoS_YY
Større fokus på problemet Efter folk har delt denne indsamling på facebook, er der et byrådsmedlem i kerteminde kommune som ønsker at arbejde videre med problemet så alle kan blive tilfredse, og vil muligvis lave noget borgermøde . Samtidig med vil Fyns Stiftidende bringe en artiklen i avisen( nok lørdag)

Kommentarer

Luk