Stop flytningen af børnehaven Børneengen og vuggestuen Blomsterengen i Kokkedal (Fredensborg Kommune)

Oprettet den 08/11-2019

Byrådet i Fredensborg Kommune har taget en beslutning om at flytte børnehaven Børneengen og vuggestuen Blomsterengen til Kokkedal Skole.

Institutionerne er kendetegnet ved nærhed, omsorgsfuldhed og tryghed til børnene. Et engageret og fagligt dygtigt personale og ledelse, hvor der også er plads til sjov og leg og glade dage. Hertil er mangfoldighed og tolerance kodeord blandt både personale, børn og forældre.

Noget andet, som særligt børnehaven kan, er fantastiske udearealer. Børnehavens legeplads er sådan en man kan blive væk på – på den gode måde. Der er træer og buske, og steder man kan gemme sig. Der er natur lige uden for døren, og man skal ikke mange skridt væk fra børnehaven, før børnene kan boltre sig i Kokkedals fine natur. Og så er der naturligvis Det Grønne Værksted, som alle institutioner i Børnehusene Kokkedal benytter sig af, hvor børnene kan lære om bier, afgrøder, planteliv og urtehaver sammen med Kurt. Alt andet lige noget som en institution på skolen på ingen måde kan matche.

Beslutningen er tilsyneladende taget ud fra et budgetmæssigt hensyn, men også et misforstået billede af sammensætningen af børnene på institutionen. Vi er en blandet skare, det er helt tydeligt, men det ser de fleste forældre som en styrke og ikke en svaghed!

Vi håber, at du vil være med til at skrive under, så vi forhåbentlig kan beholde institutionerne, hvor de er!


Kommentarer

Luk