Stop besparelser på børn med særlige behov i Hvidovre Kommune Oprettet den 11/02-2019

Hvidovre Kommune vil spare 11 mio. kr. på børn med særlige udfordringer, og som har behov for specialundervisning. Børn som for eksempel kæmper med autisme eller ADHD.


Det er  urimeligt at kræve, at et lille område som specialundervisning skal bære så store besparelser. Dertil er området alt for vigtigt. Det handler trods alt om børn. Og om at give dem en skolegang, så de kan få uddannelse, job og forsørge sig selv. 


Besparelserne skyldes, ifølge forvaltningen, at der er flere udgifter til området end forventet, da stadig flere børn får diagnoser. Det er uhørt, at der ikke er taget højde for de ekstra udgifter i forbindelse med vedtagelse af det samle budget for kommunen i oktober. I stedet lægger forslaget nu op til, at området for specialundervisning selv skal bære den ekstra økonomiske byrde.


Vi siger derfor til kommunalbestyrelsen: Stop besparelserne på børn med særlige behov. Stop besparelserne på området for specialundervisning. Giv alle børn, uanset udgangspunkt, en fair chance for en god skolegang.


Underskriftindsamlingen er blevet på initiativ af bekymrede borgere i Hvidovre. For yderligere oplysninger om underskriftsindsamlingen kontakt Kåre Skarsholm på 51925629.


Læs evt. mere om besparelserne her: https://www.hvidovre.dk/Politik/dagsordener-og-referater-fra-kommunalbestyrelsen-og-udvalg/politiske-udvalg/89/1728?agendaid=1993&fbclid=IwAR1Kal2qsbZhpbQThxUAaJNQbS7274BY2sJGET1bnOFtRlV9DY2DOw9cQVQ#section3


PS: Husk at bekræfte din underskrift ved at klikke på linket i den mail, som du modtager efterfølgende,Kommentarer

Luk