Projekt Red Halgodt

Oprettet den 06/03-2022 Vigtigt! Denne indsamling er ikke oprettet af Halgodt.

Halgodt har gennem de sidste par år været et utroligt socialt, mega kulturelt og uden tvivl et af de mest fantastiske forsamlingshuse/steder i hele Gentofte Kommune. Halgodt har haft kæmpe succes og tiltrukket store dele af kommunens borgere med deres populære sociale engagementer, og flotte inde - og udearealer, der har forvandlet Skovshoved havn til et forsamlingssted, hvor både unge og ældre har kunne hygge sig under solens varme stråler, med god musik, lækker streetfood, kolde drinks og en helt fantastisk god stemning.

På trods af den store begejstring der har været for stedet og et planlagt nyt, større og forbedret Halgodt og Skovshoved Surf & SUP på trapperne, er De desværre kommet ud for det problem, at kommunen nu vil bygge en 7,5 meter høj bådhal på et areal af 1500m, kun 2, 5 meter fra Halgodts nye udeareal. Hvis planen om sådan en bådhal forbliver, vil det desværre resultere i slutningen af vores allesammens elskede Halgodt.

Vi har derfor oprettet denne underskrift indsamling, som en overbevisning og en øjenåbner overfor kommunen og borgmesteren, om hvorfor Halgodt skal forblive i Skovshoved havn fremfor den såkaldte bådhal, man har planer om at bygge.

Vi håber virkeligt på jeres støtte, og vi gør alt hvad vi kan for at Halgodt skal forblive! Husk at gå ind og like og del Halgodts opslag på både Facebook og Instagram og skriv også meget gerne en email til borgmesteren på mf@gentofte.dk om hvorfor du mener, at halgodt skal forblive. 

Tusind tak for støtten! 

Kommentarer

Luk