Er man ikke pædofil hvis ens forbrydelser er sket før 2016 ?

Oprettet den 23/02-2020

I 2018 blev der vedtaget en lov. Som siger at en pædofili sag ikke kan forældes. det der så bare er sket er at den ikke er lavet med bagud virkende effekt. Det vil vi havde vores politikkere til at ændre. stifterne af denne underskrift indsamling er i 1986 og 1996. selv blevet udsat fået afvist sagen pga forældelse 

Den ene var et familie medlem som voldtog en den gang 6 årig pige. han tilstod den gang og der var flere vidner. den gang kom han desværre ikke for retten. den er først efter den lille pige er blevet voksen. Men sagen er blevet afvist da sagen er for gammel.


Den anden blev misbrugt af en mandlig lærevikar som 12 året. han ture denne gang ikke at stå frem med det. den gang blev det pædofile lære dømt for at lavet overgreb på en anden dreng. og bortvist fra skolen. denne lærevikar er siden blevet dømt 2 gange. der er en yderligere der er stået frem nu så han har været sigtet i to forhold men begge er forældet.

i begge sager skriver anklagerne til offerne at der er tilstrækkelige beviser og vidner til at føre en sag og med stor sandsynlighed vil begge mand blive straffet med fængselhvis du heller ikke syntes at dette er rimeligt at man kan gå ustraffet rundt for noget der er sket for mange år siden så skriv under på dette så vi sammen kan få ændret loven. 

Kommentarer

Luk