Online skriftlige eksamener i december og januar på jura!

Oprettet den 16/12-2021

Københavns universitet har endelig fået den hjemmel det kræver for at omlægge eksamenerne til hjemmeeksamenerne. Det er dog tvivlsomt om de vil anvende den.

I en tid med næsten 10.000 smittede med corona om dagen er det uforsvarligt at samle de studerende på tværs af fakulteter og hold i eksamenslokalerne på Peter Bangs Vej. Selvom KU forsøger at få det til at lyde som om, at det er sikkert at være derude, så ved vi alle, at gangene er for smalle, udluftningen er dårlig og folk står som sild i en tønde. Det er uforsvarligt! Derfor bør eksamenerne på det juridiske fakultet omlægges til online eksamener. Risikoen for eksamenssnyd må aldrig vægtes højere end hensynet til de studerendes helbred. 

KU sætter de studernedes helbred i en unødvendig risiko og tillader sig endda at sammenligne en obligatorisk eksamen med betydning for din uddannelse med en frivillig tur i Ikea overfor DR nyhederne. Det er på tide at KU lytter til de studerende!

Derfor opfordrer jeg jer til at skrive under, så vi kan vise KU, at det er uforsvarligt at afholde fysiske eksamener både i december og i januar, da smittetallene kun stiger og fortsat vil gøre det efter jul og nytår. Skriv gerne din KU-mail i et af de tre felter.

Kommentarer

Luk