Nej til 42 m høj Telemast i Vedinge Bakker

Oprettet den 03/07-2018

Skriv under hvis du ikke ønsker en 42 meter høj gitter mobilmast i Veddinge Bakker for enden af Kollevej og Skamlebækvej . 

Telcon har søgt om byggetilladelse til etablering af en gitter telemast placeret overfor Kollevej 29 hvor den gamle transformer station er placeret , grunden er ejet af Odsherred Kommuene . Argumentet for opsætning er ønsket om at forbedre mobil og data dækningen i området , men eftersom de fleste huse i området er ved at få lagt fiber forbindelser ind med en stabil og hurtig forbindelse af Fibia A/S mener vi ikke at der er grundlag for etableringen af masten . Da der stort set ingen virksomheder er i området og antallet af fastboende er ret minimalt virker det fuldstændig ude af trit med ønsket om at Veddinge Bakker er en del Geoparken der skal give med smukke naturoplevelser . 

En etablering af en 42 meter høj gittermast  vil være meget beskæmmende for vores natursmukke område og ødelægge udsigten for en del huse samt samt forringe naturoplevelsen for alle i området . 

Skriv under med detsamme og gør en forskel for vort smukke Veddinge Bakker .Følg underskriftindsamlingens udvikling

Artikel i NordVestNyt

Kommentarer

Luk