Mad på Ottilia

Oprettet den 24/05-2018

Køkkenet i Aktivits- og samværsted for psykisk sårbare i Ottilia beliggende i Valby, er af Center City blevet lukket ned, med en uges varsel  for øjnene af brugere og personale.

Køkkenet er omdrejningspunktet og hjertet i Ottilia, hjælp os med at få det genåbnet! Det kan være dit sted næste gang der skal spares! Vi kæmper for ALLE små væresteder!

Profil:

Vi er en stor gruppe af borgere som bruger Aktivitets- og samværsstedet Ottilia i Valby dagligt til at dele vores liv, købe et godt måltid mad og få struktur på en ellers presset og ustabil tid i livet. Det er en proces, der kan ske for de fleste. Vi er mange og forskellige. Nogle af os er permanent udenfor arbejdsmarkedet, nogle af os er førtidspensionister, nogle af os sygemeldte fra jobs, nogle psykisk syge og nogle blot i krise i livet og stille og roligt på vej tilbage til livet.

Værestedet Ottilia er velfungerende og har eksisteret i over 10 år. Brugerne af huset er stabile og flertallet de samme. Vi nyder at komme i forskellige perioder, fordi der er ro, vidunderlig og sund mad, aktiviteter den enkelte kan deltage i på egne præmisser og kunst og kultur i højsædet.

Når man er bruger af Ottilia, så bliver der taget hånd om en. Man kan købe økologisk hjemmelavet mad, være med til at tilberede maden, mulighed for at samtale over spisebordet, som sad man i sin egen familie, dele sine tanker og følelser og få udfordringer til krop og sjæl eller bare være stille og tage imod.

Kommentarer

Luk