Luk iranske ambassade i Danmark

Oprettet den 13/11-2022

På vegne af den iranske samfund i Danmark ber vi hermed om at få lukket den iranske ambassade i Danmark! Vi føler os ikke sikre trods for vi bor i Danmark! Bare dét at skrive Anti islamisk regime på sociale medier og deltage i samme protester, er nok til at bli opsporet af deres spioner, og alle ved udemærket at det naturligvis er ambassadører og håndlangere fra ambassaden der er med til fortsat at terrorisere den iranske befolkning selv her i Danmark trods for vi er tusindsvis km væk.  

Til #mahsa_amini demonstrationer i Danmark ved vi iranere med garanti deres spioner og håndlangere kommer og tager billeder af deltagerne og hvis ikk de opsporer os her i Danmark, jamen så finder de vores familiemedlemmer i Iran, og fængsler dem eller det der er værre!! Så sent som denne måned er en iraner i London blevet “tracked Down” og forsøgt slået ihjel, da han netop havde deltaget i sådan en protest! 

Luk iransk ambassade i Danmark for at vi iranere ikk skal frygte for så lidt som at skrive noget forkert om den terroristiske undertrykkende islamiske regime! Lad ikke den regime’s lange arm, bli ved at holde os nede med frygten som en svævende sky over os! Og hjælp dem ikk til at bli ved at have magt over os iranere, trods for vi bor her i det frie Danmark, endda tusindsvis af km væk ! 

Luk den iranske ambassade og beskyt jeres borgere her i Danmark ! 

Kommentarer

Luk