Øl og fredagscafe til Stenhus Gymnasium og HF

Oprettet den 01/10-2016

Hjælp os med at skaffe øl og en fredagscafe til Stenhus Gymnasium!


Vi er en gruppe elever fra 2.m på Stenhus Gymnasium med en sag på hjertet.

Vores ønske er at starte en fredagscafe på vores gymnasium, hvor det er muligt at købe øl og nyde en god start på weekenden sammen.

Vores gymnasiums nuværende politik på området tillader desværre ikke, at dette kan lade sig gøre. Ideen om at gå på gymnasiet er for mange af os forbundet med en fælles fredagscafe med salg af øl, og det er til stor frustration for mange, at dette ikke er tilfældet på Stenhus.

Derfor er vi gået i gang med projektet Øl til Stenhus, som vi håber i sidste ende kan skaffe en fredagscafe med salg af øl til vores gymnasium.
Vi har skabt hashtagget #FarbØlGivOsØl som vi arbejder på at sprede mellem skolens elever.


Læs meget gerne vores manifest, hvor vi forklarer meget nærmere omkring, hvad vores ideer er, og hvordan vi tænker, vi kan føre dem ud i livet.
Manifest: 
https://drive.google.com/file/d/0BysIOqIasT95MlVMV1U0V3drSkE/view?usp=sharing

Smid også meget gerne et like til vores facebook side: Øl til Stenhus


Vi har brug for din hjælp til at dette kan lykkedes! Synes du vores koncept lyder som en god ide, og har du lyst til at støtte vores projekt? Så støt med din underskrift, som vi kan bringe videre til ledelsen på vores gymnasium, så de kan se, hvor stor en støtte, vi klart fornemmer, der er mellem stenhus-elever, til at dette skal lykkedes!


#FarbØlGivOsØl 


Kommentarer

Luk