kommunale

Oprettet den 09/12-2016

Det kommunale skal tage ansvar, for folk med hjerneskade, Jeg har førtidspension efter gamle regler
Man skal ikke været kastebold i flere år, Det kommunale skal ikke køre en psykisk ned, når man laver en fejl,
Eller flere fejl, Man er kun et menneske.

Jeg står uden bolig og råber højt som hjerneskadet omkring min behandling jeg har fået af social og vejledning.
Hvis socialdemokratiet ikke kan stå inde for mangel på dårlig service, og ikke kan få deres hjælp må vi jo tage den der fra. Jeg har været kommunal løs i 2 år, tidligst i januar har kommunen godkendt at være handle kommune, dette har de ikke nævnt over for mig. Dette burde være strafbart når man er uden tag over hovedet og kommunal løs.

jeg har været ude at rejse i 28 dage, hvorefter jeg kom ikke fik hjælp til en huslejerestance, En enkeltydelse, som jeg har ret til som førtidspensionist efter gamle regler, i det jeg har fået kontant udbetaling før.

Der snakker vi om paragraf 95, Dette ville social og vejledning ikke Have med at gøre og nævner kun, det er der ikke tid og resourcer til. Når man opsiger sin bolig skal social og vejledning lytte til en og tage ansvar og handling, så man ikke mister sine rettigheder, når man opsiger en bolig, er der flere årsager til det når man har psykiske probler.

Vil du være med til at det kommunale ikke tage ansvar over for folk som har handikap, du er evt selv socialdemokrat og vil støtte op om mit forslag, Jeg står uden bolig og har har ikke haft nogen rettigheder i 2 år eller ej en kommune.

Det kommunale må ikke holde noget hemmeligt for en borger der har brug for akut krise hjælp….

Jeg skriver dette forslag / læser brev i det jeg ikke er den eneste, Der oplever en sag som min .
Det kaldes for menneskerettigheder. Der burde være mulighed for kompensation, for svie og smerte for den enkelte borger der oplever disse kommunale svigt. I følge service loven da den enkelte borger mistrives, samt bliver kørt psykisk ned på i mellem tiden, Hvor man venter på svar.

Jeg søger hjælp fra de lokale politiker såvel som lands politikere, I det jeg blevet forsømt i 2 år, samt at jeg står uden bolig, og det jeg ingen steder har at holde jul.


Kommentarer

Luk