Kampen om Arktis!

Oprettet den 25/11-2021

Vi er imod at udnytte klimakrisen og den globale stigning i gennemsnitstemperaturen til menneskers selvviske formål. Vi går ind for en bæredygtig levestil, hvor vi bevare en beboelig verden til de næste gennerationer af mennesker, lige så vel som dyr.

Hvorfor vil vi rede Arktis? Vi vil gerne rede Arktis for at undgå udnyttelse af klimakrisens stigende temperaturer, som smelter isen omkring Arktis. Vi burde arbejde på at nedsætte vores Co2 udledningen i stedet for at investere flere millioner af kroner i olieboringer.

Hvad med dyrene? Vi ønsker at rede dyrelivet på Arktis. Både de store dyr og de mindre dyr i fødekæden, såsom dyreplankton, som alle de andre dyr i fødekæden er afhængige af.

Hvorfor vil vi gerne forbyde olie boringer? Rusland har allerede store planer om olieboringer på Arktis. Både øget skibstrafik og olieudvinding vil forøge risikoen for olieudslip. Olieudslip forekommer oftes ved udviningen og transporten af olie. Olieudslip i isfyldte have er ekstra farligt, fordi det er svære at få olie ud igen og nedbrydningsprocesserne går langsommere pga. de lave temperaturer

Kommentarer

Luk