Ingen ophold på MotorvejsBroer - TAK

Oprettet den 03/05-2017

Set i lyset af de uhyggelige episoder med stenkast o.a. fra motorvejsbroer i såvel Danmark som udlandet; så er jeg overbevist om, at man kan forebygge en del episoder ved at forbyde ophold på broerne. Ja, jeg ved godt, at forbud ikke kan løse problematikken 100 % (heller ikke med dyre løsninger som hegn eller anden afskærmning); men gør man det forbudt at opholde sig på broerne; så er befolkningen mere opmærksom og kan informere myndighederne om ubudne gæster på broen. 

Det skal ikke være nødvendigt med en skilteskov - ligesom der ikke er skiltet med cykling forbudt på motorvejen; men man vil sandsynligvis ringe til myndighederne, hvis man så en cyklist på motorvejen.

Med "ophold" skal forstås, at det ikke er tilladt at stå stille og nyde udsigten (som i forvejen ikke er særlig betagende). Det er således tilladt at køre, cykle, løbe og gå over broen. Får du motorstop eller er udsat for anden ulykke, så er det ingen forbrydelse at opholde sig på broen; hvis man informere myndighederne herom. 

Se også Debatten på Facebook

Forebyg ulykkelige episoder ved motorvejsbroer med din underskrift.


Kommentarer

Luk