Giv forskere og andre uddannede eksperter den lovgivende magt i Danmark.

Oprettet den 01/04-2021

Er træt af børnehave business.
Er træt af at se frygt, uvidenhed og manglende forståelse hos de som er blevet tildelt den lovgivende rolle i samfundet. 

Regeringen har med menneskeliv at gøre og dertil mener jeg at man bør tage sit job seriøst.

Når vi beder om fredning af Amager fælled, så er det fordi befolkningen gerne vil være med til at støtte op omkring beskyttelse af jordens liv. 

Når vi beder om mindre kemi i vores vand, så er det igen fordi befolkningen gerne vil være med til at støtte op omkring beskyttelse af jordens liv.

Når vi beder om elimination af krig og had, så er det igen igen fordi befolkningen gerne vil være med til at støtte op omkring beskyttelse af jordens liv.

Hver gang regeringen ikke støtter/laver/opretholder love der beskytter livet på jorden, fortæller de ubevidst befolkningen at de er for ufred, uro og elendighed.

Nu når vi alle er underlagt Corona, er det især tydeligt at se hvordan det inkompetente og giftige arbejde der har foregået så længe bag regeringens murer går ind og forhindrer et sundt samfund.

Jeg tror min største bekymring ligger i at folk bliver mere og mere frustrerede og desperate.
Vi har for tiden MIB der hærger. Hvad det ender ud med for politikerne hvis de ikke snart lukker ned for penge og status fantasien, aner jeg ikke og jeg ønsker heller ikke at gætte.

Lad eksperterne styre for en gangs skyld!

Kommentarer

Luk