Engelsk i 3. B

Oprettet den 02/03-2017

Det er vigtigt at vores børn får noget godt ud af engelsktimerne, og at læreren er i stand til at inkluderer alle elever så de får lært hvad de skal, og er glade for at komme til engelsk. Det er vigtigt at vi har en lærer der kan håndterer hele vores klasse. 


Du skal tage en snak med dit barn om Engelsk timerne. Vi er nogle stykker som oplever at vores børn synes at der er problemer i engelsk. Nogle børn synes de bliver talt grimt til, nogle føler sig ignoreret, nogle føler at Regitze er generaliserende, og nogle børn er utrygge, andre igen synes blot der er uro.


Skriv under hvis du/dit barn også oplever problemer i engelsktimerne. 


Du skriver kun under på en generel enighed om at der reelt er et problem, som bør tages op. Jeg vil derudfra overveje mit udlæg til ledelsen med henblik på ny lærer i 4. Du er velkommen til uddybe ved at sende mig en mail på Intra. Vi har vendt det kontaktforældrene i mellem, men er enige om at vi er nødt til at have en bred opbakning, vi er dog ikke alle enige. Nogle af os ser det primært som et "drenge problem". Jeg laver en underskriftindsamling fordi det er en nem og anonym måde, at tilkendegive sin mening. 


Underskrifterne vil kun blive givet videre til Rikke Holsteen, og vil ikke blive oplyst til de andre forældre i klassen. 


Husk at godkende underskriften på din mail!


Mvh Zandra 

Kommentarer

Luk