Bevar Vendelbohus

Oprettet den 26/10-2017

Underskriftsindsamling for  VENDELBOHUS.

Hjørring Teater og Musikforeningen ”I morgen er det jul, MOR” har i fællesskab iværksat denne underskriftsindsamling. Borgere i Hjørring Kommune kan tilkendegive deres støtte til Vendelbohus´s fortsatte drift som kommunalt støttet Kulturhus.

Hjørring Teater og Musikforeningen vil give borgerne mulighed for at udtrykke deres ønske om bevarelse af Vendelbohus som en væsentlig del af vores fælles kulturarv. Vendelbohus tilbyder en unik og særdeles anerkendt og kendt scene, der har fulgt mange borgere hele deres liv. Det har været her man gik til julearrangementer, til dans eller foredrag og det er huset som mange forbinder med store teatermæssige og musikalske oplevelser – såvel det traditionelle som det nyskabende.

Vi ønsker et hus, hvor Hjørring Teater kan virke og hvor den rytmiske musik kan have sit hjemsted. Vendelbohus skal fortsat danne ramme for foreningsaktiviteter af enhver art og skal søges drevet med en demokratisk bestyrelse sammensat af de forskellige foreninger, der afvikler aktiviteter på  Vendelbohus.

De indsamlede underskrifter videregives til byrådet i Hjørring Kommune med henblik på at medgive byrådet forståelse for, at mange borgere har et ønske om at prioritere et fremtidigt Vendelbohus drevet af – og på vegne af foreninger og brugergrupper – med driftsmæssige betingelser og rammer som tilgodeser afvikling af de aktiviteter som huset tilbyder.

Oktober 2017

Hjørring Teater  &  Musikforeningen ”I morgen er det jul, MOR”


Kommentarer

Luk