BEVAR HANGAREN

Oprettet den 17/11-2022

BEVAR HANGAREN.

Det Kongelige Akademis bestyrelse har planer om at opsige lejemålet af Vandflyverhangaren som huser hele Institut for Bygningskunst og Kultur. Udflytningen vil ske den 23. juni 2023, men bestyrelsen har endnu ikke lagt en plan for hvor de vil flytte over 200 studerende hen på et allerede fyldt campus. Begrundelsen for opsigelsen er at spare penge, dog er det en besparelse på 1,6 mio. kr. årligt i et meget større millionbudget. Hvad der bliver sparet i penge bliver mistet i tifold af kultur, værdifulde læringsrum, socialt sammenhold og kreativ udfoldelse, Denne besparelse har ikke kun konsekvenser for de studerende, som har deres daglige gang i hangaren men også for alle de resterende studerende på skolens hovedcampus, der i forvejen har begrænset studieplads. Breve rettet mod bestyrelsen, alumner og de studerende kan læses på hjemmesiden nedenunder.

BEVAR HANGAREN!

Med jeres underskrifter og hjælp kan vi vise bestyrelsen, at de er i gang med at foretage en beslutning der er fuldstændig ude af føling med de studerende og deres tarv.

Følg underskriftindsamlingens udvikling

BEVAR HANGAREN OPTOG Den 14. december 2022 kl. 11.00 laver vi et optog fra vandflyverhangaren (Refshalevej 100) mod skolens campus, hvor der afholdes bestyrelses møde fra 12.00-14.00, som en fredelig protest men også som et symbol på vores støtte til aktionen om at bevare hangaren. Alle er velkomne.
Luk