Hvordan vurderer du, hvem de bedste bookmakere er? Oprettet den 28/06-2021

Der var engang hvor det at spille hos en bookmaker var noget der var nærmest umuligt at gøre i Danmark, og det tætteste man kom på at gamble på fodbold var ugens tipskupon med 13 kampe. Tilbage i midten af 90'erne kom så oddset fra Danske Spil, og dem der ikke allerede havde fundet ud af at gamble hos en bookmaker, kunne så gøre det via det danske spillemonopol.


I dag er situationen dog en helt anden. Der er masser af bookmakere på markedet, hvor du kan komme til at spille ekstremt nemt, det kræver dybest set kun et par klik på udbyderens hjemmeside, og du er i gang i en fart.


At finde de bedste bookmakere er en smagssag og kan begrundes i mange ting; både håndgribelige ting, men i særdeleshed også en overbevisning om hvordan gambling skal være indrettet, og hvad selskabernes midler skal gå til.


Din overbevisning må du selv klare, den er svært at rådgive efter, men hvis vi skal sætte nogle konkrete kriterier op, så må det være noget der relaterer sig til hvad udbyderen kan tilbyde dig som spiller.Nogle fornuftige og håndgribelige kriterier for at vurdere en bookmaker


Det første du skal se efter, det er det spilleudbud du kan få hos den enkelte bookmaker. Har de alle de store ligaer, har de nogle af de lavere ligaer, er der kampe der interesserer dig?


Hvor mange forskellige væddemål kan du få på den enkelte kamp, kan du spille live mens kampen kører?


Det næste du kan kigge på er de specifikke odds på de kampe der interesserer dig. Er bookmakeren konkurrencedygtig i forhold til andre aktører, hvordan er mulighederne for at kombinere, du ønsker dig de højest mulige odds?


Så er der spilleudbyderens hjemmeside; er den brugervenlig og overskuelig, er det nemt at finde det du gerne vil for at kunne spille, og hvordan virker den på farten, er den tung på mobilen eller kører det bare?


Er der muligheder for fornuftige tilbud og bonusser hos den enkelte bookmaker? Der kan være stor forskel på hvad du kan opnå hos de enkelte, hvor der er mange internationale bookere, der jævnligt tilbyder dig gode deals hvis du er en trofast kunde.Nogle gode bud på nogle glimrende aktører på markedet


Det vil være en god idé at vælge en af de store aktører, på den måde er du sikker på at få dine penge, og at der altid vil være adgang, og at de leverer en god kundeservice.


Den største er Bet365, der kommer med et imponerende udvalg af kampe, og konkurrencedygtige odds, der er også muligheder for livespil på selv de mest vilde sportsgrene.


Så er der Unibet, der udmærker sig ved gode bonusser, hvor du kan opnå at få en bonus i form af en fordobling af den første indbetaling, dog kun op til 1.500 kr.


Danske Spil som er den danske udgave af en bookmaker lever stadig, og udbyder spil på sport via oddset, men her er der den udfordring at de har et noget smallere spilleudvalg og lavere odds generelt.

Luk