Golf: Sådan kommer du i gang med at spille golf Oprettet den 06/01-2021

Golf er en gentlemansport, og det begynder at blive mere populært blandt den yngre befolkning at dyrke golf. Herunder følger en række gode råd til dig, der overvejer, om det er noget for dig.

Hvis du ikke har erfaring med golf, kan det måske synes som en sportsgren, der er lidt for avanceret. Der er dog heldigvis mange muligheder for at begynde på golf, også selvom du er kommet lidt sent i gang med spillet.

Overvejer du, om golf er noget for dig, bør du derfor læse med herunder, hvor du får en række gode råd til, hvordan du kommer i gang. Bare rolig, det er slet ikke så svært, som det måske lyder. Faktisk kan du komme langt med relativt få midler.Book nogle timer hos en træner


Selvom golf er et komplekst spil, handler det i første omgang meget mere om teknikken – for du skal bruge en helt bestemt teknik, når du spiller golf, hvis du vil have noget ud af det. Derfor er det godt givet ud, hvis du starter med at tage nogle timer hos en golftræner.

Sådan en kan du booke hos de fleste golfklubber, så du kan komme i gang med at spille – også selvom du ikke har erfaring endnu. Det er forskellige fra klub til klub, hvad det koster at få undervisning, men du vil helt sikkert kunne komme i gang med det, når du har haft nogle timer hos en træner, der er dygtig.Køb det rigtige udstyr


Til at starte med skal du naturligvis ikke ud at investere i nyt udstyr, da det ofte koster meget. Du kan få mange forskellige golfkøller, men du har ofte ikke behov for at have dine egne i starten, når du bare skal lære at spille spillet.

I stedet skal du booke noget udstyr hos din lokale golfklub, som du forsøger at spille med. Hvis det går godt, kan du på sigt investere i dit eget udstyr. Der er meget til salg på Den Blå Avis, hvorfor du kan komme langt, hvis du køber det brugt i stedet for fra nyt.Sørg for at øve dig nok


Når du skal spille golf, handler det i høj grad om, at du skal spille nok, indtil du på sigt bliver god nok. Der er naturligvis reglerne omkring handicap, som du kan bruge, når du skal spille mod personer, som har mere erfaring end dig, men ikke desto mindre er det vigtigt, at du sørger for at træne.

Som det er tilfældet med alle andre sportsgrene, så bliver det først rigtig sjovt, når du begynder at blive god til det. Derfor skal du hænge i og sørge for at øve dig flere gange om måneden, hvis du skal blive rigtig god til at spille golf.

Luk