3 tendenser, der kommer til at præge sommeren Oprettet den 29/05-2020

Sommeren er ved at være over os, og det er på tide, at vi trækker i sommerklunset. Men hvilke modetendenser kommer egentlig til at præge sommeren? Det får du svar på herunder, hvor vi beskriver de 3 modetendenser, der kommer til at være mest udbredt denne sommer. Når sommeren endelig er over os, er det tid til at finde det lette tøj frem. Hver sæson byder på nye tendenser i modeverdenen, og sommersæsonen i år er ingen undtagelse. Herunder finder du 3 modetendenser, der kommer til at præge dette års sommerkollektioner.#1: Bæredygtig mode


Bæredygtighed er en stor del af mange danskeres hverdag. Fashion-mærkerne er begyndt at følge trop, så de materialer og arbejdsgange, der anvendes i produktionen, imødekommer forbrugernes ønske til en grønnere hverdag.


Den stil kommer til at præge den danske sommer, da modebranchen generelt anvender et stigende forbrug af genbrugsmaterialer og fibre, der stammer fra naturen. Det afspejles i mange af de kollektioner, der lanceres denne sommer. Hvis du mangler inspiration til, hvor du kan købe bæredygtig mode, kan du tage et kig hos Butik Life, der udelukkende gør sig i bæredygtig mode.#2: Masser af prints og farver


Er der noget, der kendetegner sommeren mere end kulør på tilværelsen? Denne sommer kommer vi til at opleve en mere nuanceret farvepalette, der omfavner stort set de fleste farver - så længe, der er masser af dem.


Sommerens outfit kommer også til at bestå af lette kjoler og skjorter med mønstre og sjove prints, der leder tankerne mod vores sydlige naboer. Blomsterprints, tern og mønstre vil pryde alt fra kjoler, skjorter, t-shirts, shorts og alle andre sommer-items, vi klæder os med, når vi skal i byen og på stranden.#2: Det skal være komfortabelt


Der er nogle, som sværger til lange bukser - også selvom det er sommer. Det gør sig særligt gældende i arbejdslivet, hvor nogle mener, at det er fuldstændigt uacceptabelt at iføre sig shorts, når man er på arbejde.


Corona-pandemien har lært os, at vi sagtens kan klare arbejdet hjemmefra, uden det virker hverken useriøst eller går ud over produktiviteten. Det smitter af på store dele af vores arbejdsliv, hvorfor det ikke længere vil være uacceptabelt eller fornærmende at møde op i shorts på kontoret.


Med andre ord har vi fået en mere afslappet tilgang til, hvad det vil sige at være professionel - vi må gerne klæde os, som vi vil, så længe det ikke er i joggingbukser eller det mest dovne søndags-outfit. Det gør sig dog også gældende uden for arbejdspladsen, hvor dét, at klæde sig afslappet, i høj grad kommer til at definere sommeren.


Det må gerne være lidt laissez-faire og afslappet, nu hvor sommerens festivaler, forsamlinger og fornøjelser er blevet stjålet fra os. Vi nægter at lade os diktere, om vi skal nyde livet eller ej - og denne sommer kommer det virkelig til at kunne ses i gadebilledet.

Luk