4 tips til en sikker festival Oprettet den 30/03-2020

Vil du sikre dig en god festivaloplevelse, helt uden bekymringer, hvor det eneste du skal, er at more dig fra morgen til aften? Gør klar til årets festival med disse 4 tips til en sikker festival.


Festivalsæsonen nærmer sig, og hvad end det er første gang du skal på festival, eller om du er garvet festivalgænger, skal der noget planlægning og klargøring til. Heldigvis er det sjovt at planlægge og pakke til en festival.

Hver festival er forskellig, men lige meget om du skal afsted til en af landets mindre festivaler eller en af de helt store, er der nogle bestemte ting, som er gode at have med sig i rygsækken – og særligt 4 ting er vigtige, hvis du ønsker at have en bekymringsfri og sikker festival.

Hos Festivalkits finder du højkvalitets festivalpakker til budgetvenlige priser, som indeholder alt det nødvendige til enhver festival.Sovegrej


Det siger sig selv, at sovegrej er vigtigt. Især hvis du skal på Roskilde, Skanderborg eller en tredje festival hvor du skal sove i en lejr. De fleste danske festivaler indebærer at man overnatter på stedet, hvorfor det er særligt vigtigt at huske sovegrej.

Selv på en festival er en god nats søvn vigtigt, og derfor bør du arbejde i at anskaffe dig noget komfortabelt og varmt sovegrej. Det kan godt være du ikke sover mange timer, men de timer du sover, bør være næsten lige så gode som derhjemme.

Det er en god idé at sætte en hængelås på dit telt, og husk nu at låse det når du forlader det. Ved at have lås på dit telt dækker din forsikring, hvis uheldet skulle være ude, og en ubuden gæst kigger forbi dit telt.Liste: Sovegrej du bør medbringe på en festival
Praktisk tøj


Husk praktisk tøj når du skal på festival. Det kan godt være, at det lyder kedeligt, men det kan blive rigtig træls, hvis du kommer afsted uden. Særligt er det vigtigt at pakke regntøj og gummistøvler.Powerbank


Invester i en powerbank som kan oplade din telefon flere gange på fuldt batteri, så du ikke løber tør for strøm, når den spiller musik, eller du tager billeder og opdaterer social medier. Send powerbanken til opladning når den løbet tør for strøm, og hav hele tiden din telefon på dig. Kondomer, vand, hovedpinepiller og dåsemad Til enhver sikker festival har du kondomer i lommen, så du undgår diverse kønssygdomme. Skift også øllen ud med vand engang imellem, så du ikke dehydrere og får hovedpine – det er ikke særlig festligt. Dertil er det en god idé at have hovedpinepiller og noget hurtig mad i tasken, til de dage hvor hovedet er ekstra træt.

Luk