Deltag i miljøkampen og gør verden til et bedre sted Oprettet den 15/01-2020

Vil du ligesom mange andre gerne deltage aktivt i kampen om at redde verden? Alvorligheden i at redde planeten begynder at sive ind hos flere og flere mennesker, og jo mere hver enkelt gør, jo større forskel vil der ske.


Det er vigtigt at sprede budskabet om, at det at redde jorden er noget, som alle bør og skal bidrage til. Der er en del ting, som du selv kan lave om på i din hverdag. Det er faktisk ikke så svært, som man går og tror, at det er, og i mange situationer kan det klimavenlige valg også være det nemmeste og billigste valg.


Her vil komme nogle gode grunde til at støtte op om klimakampen.Det er et fælles ansvar


Når det handler om at redde jorden, har alle et fælles ansvar. Det er ikke en bestemt gruppe af mennesker, som bliver ramt af denne krise - det er alle. Derfor er det også alle mennesker som har et ansvar for at gøre noget ved denne sag.


Først og fremmest gælder det om en bredere forståelse for, at det er vigtigt, at der er mange flere, som tager krisen og seriøst, laver seriøse forandringer i hverdagen og skærer ned på de ting, som udgør en belastning på klimaet.


Der er mange ting, som kan gøres individuelt, og så er der selvfølgelig en del overordnede ting, som de større magter skal sig god for, før det kan gøre en forskel.Det miljøvenlige valg kan også være det billige valg


Hvis du førhen har været kritisk over for denne “store” omvæltning i din hverdag, kan det være, at du kommer på andre tanker. Omvæltningen vil være nem at vænne sig til, da det i sidste ende går til et formål, som for alle er værd at bidrage til.


Hvis du begynder at deltage aktivt i denne klimakamp vil du netop opdage, at det miljøvenlige valg meget ofte også er det billige valg. Du kan på tilbudskongen.dk finde gode tilbud på de ting, som du vil gøre til en del af din miljøvenlige hverdag.Lav små ting om i hverdagen


Det første skridt du kan tage som individuel er, at du kan lave nogle små ting om i din hverdag. Det kræver ikke meget, og når det først er gjort, vil du hurtigt vænne dig til det. De ændringer, du kan lave, er selvfølgelig nogle, som gør, at du belaster klimaet mindre.


Du kan eksempelvis vælge at spise mindre kød eller helt stoppe med at spise kød, du kan affaldssortere, du kan bruge kortere tid i badet, du kan droppe flyrejser, du kan vælge at købe mere økologisk, og du kan købe dit tøj i en genbrugsbutik fremfor kædebutikker, som får tøjet leveret udefra.


Disse er små ting, du kan gøre anderledes i din hverdag, som hverken kommer til at forringe din levestandard eller din økonomi.

Luk