Tennis band - et partyband du sent glemmer Oprettet den 15/10-2019

Du har hørt om tennis som en sportsgren, men har du også hørt om bandet Tennis? Måske har du ligefrem oplevet Tennis spille uden helt at vide at dette var et helt særligt band. De er nemlig et populært musik-initiativ på den danske festival- og markedsscene rundt om i landet.

Tennis er et partyband som spiller kopinumre af kendte sange og de er ikke blege for, at mikse godt op for toner og lave sjov på scenen. Iklædt tennis-outsfits som består af svedbånd, ketchere og tennis-træningstøj, underholder bandet både voksne, børn og barnlige sjæle. Lad dig blot rive med musikken og få kridtet danseskoene i det bølgende publikum, som altid stimler sammen foran scenen når Tennis går på. Bum bum schiii og beatet er sat i gang til en spællevende energisk fest, som man som publikummer sent vil glemme.Tennis band spiller musik overalt i Danmark


Tennis har spillet på populære festivaller som Smuk Fest og Samsø Festival og til en lang række større firmaevents hos fx Bauhaus, Ekstra Bladet, Grundfos, Novo Nordisk, Zentropa, Vestas og mange mange flere. Derudover elsker de at spille til events for ungdommen og har blandt andet hittet stort på Danmarks Største Fredagsbar og spillet op til gymnasiefester, folkeskolefester og på handelsskoler med stor succes. Så ja! Du kan være sikker på, at Tennis spiller for enhver smag og ethvert alderstrin. “Der er altid garanti for en fest og en fantastisk oplevelse, hvilket betyder at gæster kommer igen og igen, ikke kun pga. maden, men også for musikkens skyld” siger administrerende direktør for Fuglsøcentret efter et brag af en firmafest. Karina fra Ladies Circle kan ligeledes stemme enigt i. Hun beskriver at hun selv “spiller Tennis, men jeg var mere forpustet af at danse den aften, end jeg normalvis er på en tennisbane”. Der er altså gang i den når man tager til fest med Tennis Band.Du kan også booke Tennis


Faktisk er der ikke mange typer af events, som bandet ikke passer ind i. Tennis spiller til julefrokoster, firmafester, festivaller, byfester, bryllupper og meget mere. Så står du og skal holde en stor fest, så kan du være sikker på, at Tennis ikke vil skuffe dine gæster. Fordi sangene altid er genkendelige danske numre, som vi allesammen skatter dybt i hjertet, kan musikken puttes ind i de fleste festlige sammenhænge.Du kan bukke Tennis Band på deres hjemmeside.


Tennis band spiller også internationale sangeOg måske tænker du så ‘Hov jamen spiller de udelukkende danske numre’? Nej Tennis har også et engelsk repetoir, som de bl.a. har afprøvet til Istanbul Filmfestival. Igen med stor succes. For Tennis er bare et friskt pus af sjov, energi, stort engagement og sved på panden. Bag kulisserne er Tennis nemlig et ambitiøst og seriøst initiativ. Der skal mad på bordet og fordi bandet består af mange medlemmer, så kan det være svært, at trække de helt store og gunstige spilleaftaler ind. Heldigvis er der altid et stort smil på læben blandt medlemmerne. De elsker det de laver og sammenholdet internt er stærkt. “Vi har det skidegodt sammen og vi gør det fordi vi elsker det” bliver der svaret, når man taler med dem.

Luk