3 ting du bør vide om bæredygtigt børnetøj fra Donsje Amsterdam (advarsel!) Oprettet den 29/09-2019

Donsje Amsterdam er et Hollands børnetøjsmærke, der virkelig kan noget, og specielt i disse #bæredygtighed- og #klimatosse tider.


Læs med her, og bliv klog på et mega lækkert børnetøjsmærke, du med ro i maven kan købe – ja, du må godt, også i disse genbrugstider, for du må godt købe nyt til dig selv og børnene, bare gør det med omtanke :-)


...og hvis ikke du gider læse det hele, men bare gerne vil se hvad det er Donsje Amsterdam kan tilbyde (hvilket er helt fint, ingen grund til at spilde tiden ;-)) så har jeg fundet denne üpper fine hjemmeside Mini Boheme, der har AW19 collectionen (oversat til almindeligt dansk; Autumn Winter 2019 udvalget).


Nå, let’s go…Materialer og produkterAlle materialer Donsje Amsterdam bruger er omhyggeligt udvalgt. Til deres hjemmesko, som er håndlavet i Holland bruges der fx premium kærnelæder. Deres AW kollektioner er forede med det blødeste fór. De fås i et utal af variationer og jeg vil klart anbefale dig at kiggere nærmere på udvalget.


Mens du er i gang med at lure på hvad Donsje Amsterdam kan, så vil jeg virkelig også anbefale dig at se nærmere på deres tøj. Deres chunky strik, Stella sweateren, og fine flæsebluse, Augusta, er bestemt heller ikke til at stå for, se hele Donsje Amsterdam udvalget her.


Den røde tråd i alle styles fra Donsje Amsterdam, både tøj, hjemmesko og accessories er helt klart:


Dette er heller ikke helt tilfældigt da Florentine, stifteren og designeren bag, finder inspiration gennem sine egne børn, deres fantasi og eventyrer i naturen. Florentines børn har derfor også en finger med i spillet når skoene skal testet, eller der skal tages stilling til om det er krokodillen, kaninen eller glimmeret, hjemmeskoen skal laves ud fra.EU standartDu kan med ro i maven snuse mere til Donsje Amsterdam og alle deres items. Alt er produceret i EU og lever derved op til EU’s krav, både hvad angår medarbejderforhold, løn, skidt kemi og generelle EU-standarter når det kommer til produkter henvendt til børn. Personligt synes jeg godt tingene kan være en jungle derude og jeg kan let blive i tvivl om hvilke mærker eller certificeringer der fortæller hvad og derved sikre os forbrugere.


Men er tingene produceret i EU, så føler jeg mig hvert fald sikker på ordnet forhold hele vejen igennem fødekæden.VelgørenhedOk, lad os lige opsummere lidt, her når vi er nået til det sidste punkt over ting du ikke vil vide om Donsje Amsterdam.


Den sidste ting du helt sikkert gerne ville være foruden, er at Donsje Amsterdam har deres egen skole i Nairobi, Kenya – Shining Start, som er grundlagt af Florentine og hendes. I skrivende stund sørger skolen for at 165 børn får en bedre start på livet.


Tak for du læste med og jeg beklager at jeg med denne artikel har givet dig smag for dette lækre mærke, men jeg prøvede at advare dig :-)

Du kan besøge Donsje Amsterdams egen hjemmeside her

Luk