STOP BYGGEPLANER OMKRING SØMOSEN Oprettet den 26/11-2017

STOP BYGGEPLANER OMKRING SØMOSEN 

Ballerup Kommune har planlagt massivt byggeri omkring Sømosen i Ballerup, Herlev og Skovlunde!

SKRIV UNDER PÅ: at naturområderne omkring Sømosen skal bevares og ikke bebygges. Beskyt den vilde natur, de åbne vidder og biodiversiteten. Naturen skal fremtidssikres i en hovedstadsregion i rivende byudvikling.

MÅLET ER: at Sømosen og det omkringliggende område kan vedblive at være levested for en lang række dyr og at være et åndehul for os mennesker.

DETTE ER IKKE: modstand mod byggeri af studieboliger i lokalområdet. Opførsel af studieboliger bør dog ikke være på bekostning af naturen. Fremtidens generationer har ikke kun behov for boliger men også natur.

HVAD ER PLANERNE: Byggeplaner berører et MEGET STORT areal ved Sømosen og kræver en ændring af lokalplanen samt dispensation for søbeskyttelseslinjen. UDOVER planlagt campus og studieboliger er der også indeholdt planer i dette byggeprojekt om MANGE familieboliger med tilhørende p-pladser samt cafe, dagligvarebutik og idrætsfaciliteter. Man ønsker mere LIV ved mosen. Vi mener planerne har store omkostninger for det nuværende dyre og planteLIV i og omkring Sømosen!

Tak for din støtte til naturen. 

Bevar Sømosens Venner

Find os her: www.facebook.com/bevar.somosen og www.facebook.com/groups/somosen

Yderligere information om planerne for DTU Campus byggeriet mm.:

https://ballerup.dk/sites/default/files/borgermoede_-_dtu_campus.pdf
Kommentarer

Luk