Ja tak til billigere forbrugslån

Oprettet den 10/07-2019

Du skal deltage i denne underskriftsindsamling, hvis du ligesom mange andre danskere drømmer om billigere forbrugslån. Det er på nuværende tidspunkt temmelig dyrt at optage et forbrugslån, men det behøver det ikke at blive ved med at være.

Regeringen bør i højere grad forsøge at hjælpe nye låneudbydere, så de hurtigt kan finde sig til rette i branchen i stedet for at gå konkurs efter få år. Det er nemlig i høj grad i låntagernes interesse, at der er mange låneudbydere, da det er med til at sikre lavere låneomkostninger.

I dag kan danske forbrugere ikke låne penge på samme vilkår, da vilkårene kan variere fra låntager til låntager. Det ønsker initiativtagerne bag denne underskriftsindsamling også at lave om på, da reglerne bør være ens for alle. De danske låneudbydere burde hver især indføre én fastlagt rentesats, som skulle gælde for alle låntagere.

Der skal mange underskrifter til, hvis det skal være realistisk at indføre nye regler i lånebranchen, hvorfor vi håber, at du vil støtte op. Du skal være meget velkommen til at sprede budskabet om underskriftsindsamlingen på de sociale medier.

Du kan besøge følgende hjemmeside, hvis du vil blive klogere på, hvad det koster at låne penge i vores moderne tid. Kommentarer

Luk