3 tips til at holde ejendommen toptrimmet Oprettet den 30/06-2020

Når du administrerer en større ejendom, er der masser af arbejde, der skal udføres. Det er vigtigt, at du har mulighed for selv at tage dig af det, så den ikke står og forfalder. Se her, hvordan du sikrer, at din ejendom altid fremstår pæn og præsentabel.


Hvis du er administrator i en større ejendom, hvor du eksempelvis lejer lejligheder ud, eller hvis du er medlem af en ejer- eller andelsforening, er det vigtigt, at både udendørs- og indendørsarealerne altid ser pæne og præsentable ud.

Det kan være vanskeligt at sikre, medmindre du bruger tiden, det kræver. Det er dog de færreste, der har tid til det, hvis der er et fuldtidsarbejde, som skal passes ved siden af. Derfor får du herunder en række tips til, hvordan du gør det på egen hånd.#1: Få en samarbejdspartner til at stå for det


Den nemmeste løsning er den dyreste - du hyrer en ekstern samarbejdspartner, som kan stå for arbejdet. Spørgsmålet er, om pengene ikke er godt givet ud, da du altid er sikker på, at boligen fremstår pæn og præsentabel.

Det er nemt og bekvemt, og du aftaler blot en aftale med et bestemt interval for, hvornår ejendommen skal vedligeholdes. Du kan oprette forskellige aftaler, afhængigt af hvem din samarbejdspartner er.

Vælger du Erhvervsservice Sjælland, har du mulighed for både at få ordnet udendørs og indendørs, hvilket er en klar fordel, da du på den måde har samme samarbejdspartner til alle opgaver.#2: Sæt det i system


Hvis du selv vælger at stå for vedligeholdelse, er det vigtigt, at du sætter det i system, så du har mulighed for at ordne det i opløbet. Det er ikke godt, hvis din ejendom ikke ser vedligeholdt ud - særligt ikke, hvis der er beboere, som betaler husleje for at bo der.

Du kan derfor med fordel anskaffe dig en kalender, hvor du skriver ned, hvor og hvornår de enkelte opgaver skal udføres, så du er sikker på, at det til enhver tid bliver gjort. Samtidig kan du sikre dig, at du har tiden til at udføre arbejdet.#3: Investér i en robotplæneklipper


Det nemmeste, du kan gøre, hvis du selv vil vedligeholde udendørs arealerne, er at investere i en robotplæneklipper. Fæld træer og lignende, så der blot er en græsplæne, som beboerne har frihed til at benytte sig af.

Det eneste, du skal gøre, er at grave navigationstrådene ned, så robotplæneklipperen selv kan køre. Samtidig skal du naturligvis sikre dig, at der ikke er nogle, som bruger haven, imens den kører.

Luk