Ny hjemmeside på vej Oprettet den 27/12-2019

Vi hos WeChange arbejder altid på at gøre det bedre og lettere for jer at oprette og underskrive underskriftsindsamlinger. Dette kræver at vores hjemmeside bliver opdateret en gang i mellem. Vi har lige nu gang i den helt store renovering af hjemmesiden, og netop derfor kunne vi godt tænke os at få dine inputs til hvad vi kan gøre, for at gøre din oplevelse bedre.


Vi har sat vores eget bureau på sagen, og i den forbindelse skal vi komme med en kravspecifikation over hvad den nye hjemmeside skal kunne, så processen kommer til at gå mere smooth.


Vi vil derfor høre dig, der benytter WeChange til dagligt, hvad enten du har bidraget med en ny underskriftsindsamling eller blot støtter dem du finder på siden, ønsker vi at høre hvilke funktioner du kunne tænke dig!


Vi har en del idéer der allerede er skrevet ned, men for ikke at påvirke dine valg og idéer vil vi undlade at skrive dem her. Vi ønsker nemlig at høre præcis hvad du tænker. Så hvis du har idéer til hvad vores nye hjemmeside skal indeholde af funktioner, nye knapper, farver eller noget helt fjerde, så kontakt os på kontakt@wechange.dk - alle henvendelser bliver modtaget med kyshånd! Det vigtigste parameter på den nye hjemmeside er, at i bliver tilfredse med den, og at den gør jeres dag lettere når i navigerer rundt på WeChange.dk.


Det er kun fantasien der sætter grænser, da vi som sagt selv står for at lave vores nye hjemmeside, igennem vores bureau Kreer.


Ps. Hvis du har brug for en ny hjemmeside eller kender en der har, er du velkommen til at læse mere på kreer.dk. Hvis du nævner at du kommer fra WeChanges brugerskare kvitterer vi med en rabat på 10% hvad enten du ønsker at købe SEO eller en ny hjemmeside.

Luk