Vær med til at ændre verden

Opret underskrift indsamling

Populære underskriftsindsamlinger

Vis alle

Bevar undervisningen i dansk sprog og kultur i udlandet: Bevar Lektoratsordningen.

Regeringen vil nedlægge Lektoratsordningen, der sikrer udbredelsen af dansk sprog og kultur i udlandet. Vi siger STOP. ...

2266 ud af 3000
underskrifter samlet

Start din egen underskriftsindsamling

WeChange tilbyder muligheden for at lave en gratis online underskriftsindsamling.

WeChange giver almindelige mennesker, som dig og mig, muligheden for at være med til at ændre verden. Sammen kan vi gøre en forskel for en masse mennesker, dyr og kloden. I takt med fremkomsten af sociale medier og Internettets mange andre muligheder oplever vi et skifte i magtstrukturen mellem borger og regering over hele verden. Vi kan påvirke nedefra og være med til at styre hvilke områder der kræver ekstra opmærksomhed. Dette vil vi på WeChange gerne være med til at støtte op omkring, så derfor kan du nu føre din mærkesag ud i livet, igennem din helt egen underskriftindsamling.

Formålet med WeChange er, at skabe et frirum hvor demokratiet kan sejre og hvor alle der vil være med er velkomne. Du kan støtte alle sager (dog blot med én stemme per underskriftsindsamling) og hvis du selv får blod på tanden for at forandre verden, kan du oprette et ubegrænset antal indsamlinger på din egen bruger.

Vi glæder os til at være med og se hvordan din underskriftsindsamling udvikler sig.

Med venlig hilsen
Teamet bag WeChange

Start underskriftsindsamling

Hvordan kan I tilbyde gratis underskriftindsamlinger?

WeChanges underskriftindsamlinger er finansieret af reklamer. Du kan derfor nogle gange opleve at der fx bliver vist en reklame inde på din underskriftindsamling. Dette gør at vi får dækket vores udgifter, og at du samtidigt kan oprette en underskriftindsamling kvit og frit.

Vi bestræber os på at gøre annoncerne så lidt irriterende som muligt, så det ikke hæmmer mængden af underskrifter du får på din indsamling. Hvis du oplever problemer med en underskriftsindsamling hører vi meget gerne fra dig!

Artikler

WeChange gør underskriftindsamlingen nemmere!

Vi har udviklet et hav af funktioner til det formål, at hjælpe dig med din at gøre din underskriftindsamling bedre - og ikke mindst nemmere. Du kan læse lidt mere om et udvalg af de forskellige funktioner nedenfor.

Opsætning af mål

På WeChange kan du opsætte et mål. Det giver de besøgende motivation til at skrive under. Det kan også give brugeren en indikation om hvor tæt indsamlingen er på en afslutning. Du kan altid ændre dit mål senere hen.

Tilføj fremskridt til underskriftindsamlingen

Vi har lavet en nyhedsfeature, som gør at du kan tilføje nyheder til dine indsamlinger. Dette skaber mere aktivitet omkring din underskriftindsamling, og giver samtidigt de besøgende mulighed for at følge med i hvordan tingene skrider fremad.

Ubegrænset upload af billeder

Du kan uploade alle de billeder du vil, når du opretter en underskriftindsamling.

Support

Hvis du har spørgsmål, oplever problemer eller fejl på hjemmesiden, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os

Luk